Bundelzwammen met pasta en kalkoen
Receptinformatie
Snijd de bundelzwammen los van de stronk. Verwijder de stronk en borstel de zwammen goed schoon. Pel de uien en de knoflook en hak ze fijn. Kook de gekozen pasta beetgaar in ruim kokend water met zout in circa 8 minuten. Snijd de kalkoenfilet in kleine blokjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de knoflook aan. Neem de knoflook uit de pan en bak de kalkoen aan. Voeg de ui en bundelzwammen toe en laat deze enkele minuten op hoog vuur bakken. Blus af met witte wijn en room. Laat alles enkele minuten in koken. Voeg de mosterd toe en breng het geheel op smaak met zout en peper. Schep de goed uitgelekte pasta erdoor, warm het gerecht zonodig nog even door en serveer het direct.
Geef er eventueel geraspte Parmezaanse of Pardanokaas apart bij.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.