stomen

Broodpizza met kastanje champignons, rode ui en mozzarella

Receptinformatie

Lunchgerecht
10-20 min

  1. Zet de oven aan op 200 graden.
  2. Bestrijk de boterhammen aan alle kanten met olijfolie (onder, boven en opzij).
  3. Snijd de kastanje champignons in kleine stukjes.
  4. Bak de champignons met de knoflook op redelijk hoog vuur een paar minuten in wat olie.Maak op smaak met zout en peper.
  5. Laat het paddenstoelenmengsel even uitlekken op keukenpapier (dit om zacht worden van de broodpizza te voorkomen).
  6. Leg de boterhammen 3 minuten in de oven en haal ze er dan weer uit.
  7. Leg de uitgelekte paddenstoelen op de broodpizzaatjes, verdeel de rode ui erover en ook de selderij.
  8. Bedek de pizzaatjes met mozzarellaplakjes en leg ze nog 3 minuten in de oven.
  9. Als de mozzarella gesmolten is zijn ze klaar