Broodpizza met kastanje champignons, rode ui en mozzarella
Receptinformatie
Lunchgerecht
10-20 min
- Zet de oven aan op 200 graden.
- Bestrijk de boterhammen aan alle kanten met olijfolie (onder, boven en opzij).
- Snijd de kastanje champignons in kleine stukjes.
- Bak de champignons met de knoflook op redelijk hoog vuur een paar minuten in wat olie.Maak op smaak met zout en peper.
- Laat het paddenstoelenmengsel even uitlekken op keukenpapier (dit om zacht worden van de broodpizza te voorkomen).
- Leg de boterhammen 3 minuten in de oven en haal ze er dan weer uit.
- Leg de uitgelekte paddenstoelen op de broodpizzaatjes, verdeel de rode ui erover en ook de selderij.
- Bedek de pizzaatjes met mozzarellaplakjes en leg ze nog 3 minuten in de oven.
- Als de mozzarella gesmolten is zijn ze klaar

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.