Broodje gyros met pittige andijviesalade
Receptinformatie
Voorbereiding:
Halveer de paprika en peper, verwijder steel en zaadlijsten. Snipper het vruchtvlees van beide.
Snijd het korianderblad fijn.
Verwarm eventueel de ovengrill voor.
Bereiding:
Schep de vleesreepjes om met de gyroskruiden. Marineer het vlees 15 minuten (of langer).
Verhit in een kleine wok 1 eetlepel olie en roerbak hierin op hoog vuur de vleesreepjes bruin en gaar in 6-10 minuten.
Rooster de pitabroodjes goudbruin in de broodrooster of onder de voorverwarmde ovengrill.
Meng de andijvie met paprika, peper, koriander en tomatendressing.
Vul de broodjes aan tafel met een flinke pluk gemengde andijviesla en gebakken vleesreepjes.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.