Broodje feestkip
Receptinformatie
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Bak de pistoletjes in de oven in circa 8 minuten krokant. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Snijd de kipfilet in dunne repen. Snijd de champignons in plakken.
Verhit een scheutje olie in een pan en bak de champignons, paprika en de kipfilet in circa 6 minuten gaar. Giet de abrikozen af en snijd dunne repen. Voeg de abrikozen toe en bak circa 2 minuten. Pluk en hak de blaadjes peterselie fijn. Roer door het gerecht en breng het geheel op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Snijd de broodjes open. Snijd de onderkant van de litte gem, maak de blaadjes los en snijd de blaadjes in grove repen.
Feestelijk sausje
Meng de ingrediënten voor het feestelijke sausje met elkaar.
Serveren
Schep de kipvulling op het broodje en verdeel de blaadjes sla een de saus erover.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.