stomen

Broodje beenham met bleekselderij en appel

Receptinformatie

Rijst
Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 225°C.
Snijd bleekselderijstelen in smalle boogjes of blokjes.
Snijd de appels met schil in vieren, verwijder het klokhuis, snijd de kwarten in blokjes.

Bereiding:
Bak het focaccia volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar en knapperig. Halveer het brood diagonaal en snijd de beide stukken open. Bestrijk het snijvlak van de broodkapjes met wat honing en leg deze nog even in de oven, zodat ze knapperig worden.

Meng bleekselderij en appel met 2 eetlepels dressing. Meng de sla met de rest van de dressing.

Bestrijk de broodonderkantjes dik met roomkaas. Verdeel de bladsalade er over. Schik hierop lekker dik plakjes beenham en verdeel de bleekselderij-appelsalade erover. Maal er wat zout en peper over en leg de beide honingzoete broodkapjes er boven op.