Broodje andijviesalade met garnalen in roomsaus
Receptinformatie
Voorbereiding:
Halveer de kerstomaatjes of snijd ze in vieren.
Knip de tuinkers af.
Snijd het bosuitje (wit en groen) in smalle ringetjes.
Bereiding:
Roer de zure room glad met cocktailsaus en citroensap. Schep de garnalen, kerstomaten en tuinkers erdoor.
Meng andijvie en bosuiringen met de dressing.
Snijd de broodjes open en leg de onderkantjes elk op een bord. Verdeel de andijviesalade er over. Schep het garnalenmengsel op de andijviesalade en leg de broodkapjes er op.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.