Broccolisalade met courgette
Receptinformatie
Maak de broccoli schoon, verdeel haar in roosjes en kook de roosjes 2-3 minuten in kokend water.
Laat de roosjes goed uitlekken. Was de courgettes, verwijder de uiteinden en snijdt ze in dunne plakken. Pel de sjalotjes en snijdt ze in ringen. Maak de dressing door alle ingrediënten te vermengen.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekepan. Schaaf de kaas in plakjes. Neem 4 bordjes. Bekleed de bordjes met de plakjes courgette. Verdeel de roosjes broccoli over de courgette en besprenkel het geheel met de dressing. Strooi de pijnboompitten erover en rangschik de plakjes kaas over de salade. Garneer eventueel met een paar blaadjes basilicum.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.