Bonensalade met tomaat, paprika en carambola
Receptinformatie
Leeg de bonen en maïs in een vergiet en spoel ze schoon onder stromend koud water. Laat ze uitlekken. Snijd de tomaten in blokjes, verwijder zoveel mogelijk vocht en zaden. Halveer de paprika, verwijder steel en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de bosuitjes in smalle ringetjes. Snijd de carambola in 2 mm dikke plakjes. Rasp 2 theelepels limoenschil af en pers de vrucht uit. Roer limoenschil, limoensap en de zonnebloemolie door de currypasta. Meng groente, bonen en maïs in een kom met 3-4 eetlepels dressing naar smaak en bestrooi de salade met pijnboompitjes.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.