Boerentoast met tomaat en warme kaas
Receptinformatie
Verwarm de ovengrill voor. Snijd elke tomaat in 4 plakken. Plet het teentje knoflook. Breng de wijn met de knoflook bijna aan de kook. Rooster intussen het brood knapperig onder de ovengrill.
Verwijder het teentje knoflook uit de wijn. Roer de geraspte kaas in delen door de warme wijn tot de kaas volledig gesmolten is. Laat de saus niet koken
Leng de maïzena aan met 1 eetlepel water en bind hiermee de kaassaus. Breng de saus op smaak met nootmuskaat, zout en peper. Leg de toast naast elkaar in de ovenschaal, beleg elk stuk toast met een plak van elke tomatensoort en schenk de kaassaus over de toast. Gratineer de toast ca. 5-10 minuten onder de ovengrill tot de kaas goudbruin is. Serveer de toast warm.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.