stomen

Boerenomelet met aardappels en chorizo

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Ingrediënten

Stap voor stap koken

Voorbereiding:
Snijd de chorizoplakjes in vieren.

Bereiding:
Gebruik liefst twee koekenpannen. Verhit in allebei 1-2 eetlepels olie en roerbak hierin de aardappelblokjes 5 minuten. Voeg de champignons toe en roerbak weer 5 minuten. Verdeel de groentemix over beide pannen en roerbak 3 minuten. Schep de plakjes chorizo door het mengsel.

Klop de eieren los met melk en zout en peper naar smaak. Verdeel het eiermengsel gelikmatig over beide pannen. Laat de omeletten op halfhoog vuur stollen, prik af en toe in het eiermengsel, zodat niet gestold ei naar de bodem kan vloeien.

Verdeel de kaas over beide omeletten en laat het wat smelten.

Laat de gare omeletten elk op een bord glijden en klap ze dubbel.