Boerenkoolstamppot met zoete aardappels en mozzarella
Receptinformatie
Schil de zoete aardappels en de gewone aardappels, snijd ze in blokjes.
Snijd de mozzarella in blokjes
Leg de zoete aardappels, aardappels en boerenkool in een pan, schenk er 3 dl water op, leg het deksel op de pan en breng het water op hoog vuur aan de kook. Kook op laag vuur de aardappels en groente in 20 minuten gaar. Giet het kookwater af. Stamp de aardappels en boerenkool een paar keer door een, zodat een grove stamppot ontstaat. Zet de pan op laag vuur, schep de piccalilly, augurkenblokjes en de mozzarella er door en wam al omscheppend de stamppot weer wat op. Breng op smaak met zout en peper.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.