Boerenkoolschotel (vegetarisch)
Receptinformatie
Schil en was de aardappelen. Snijdt ze in stukken en kook ze gaar. Stamp de aardappelen met warme melk of crème fraîche (en eventueel een klontje boter) en de helft van het bouillonpoeder tot puree. Kook intussen de boerenkool gaar in een bodempje water met de rest van het bouillonpoeder. Schep een laag aardappelpuree in een ingevette (aluminium of magnetronbestendige schaal of in een grote rvs bak). Verdeel de goed uitgelekte gare boerenkool erover en strijk de roomkaas erover uit. Snijdt de tomaten in plakjes en leg deze erop. Bestrooi met geraspte kaas en/of paneermeel.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.