stomen

Bobotiegehakt met tatsai, pompoen en aardappels uit de oven

Receptinformatie

Hoofdgerecht
20-30 min

Ingrediënten

Stap voor stap koken

Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 225°C. Vet een ovenschaal (bij voorkeur een hoge, niet te wijde, schaal) in.

Snipper de ui.
Snijd de krop tatsai in repen.
Snijd of hak de pompoen in vierkante blokjes.

Bereiding:
Verhit 2 eetlepels olie in de wok en roerbak de ui hierin 2 minuten. Schep de tatsai, pompoen en aardappels erbij en roerbak 10 minuten. Schep het mengsel in de ovenschaal.

Verhit 1 eetlepel olie in de wok en bak hierin het quorngehakt met de kruidenmix 2-3 minuten. Roer de abrikozenjam en rozijnen erdoor. Schep het gehakt op de groente in de ovenschaal.

Klop de eieren los met de crème fraîche en verdeel het over het gehakt. Zet de schaal in de hete oven en laat de roomlaag stollen en licht kleuren in 20 minuten.