Bloemkoolcurry met kalkoenfilet
Receptinformatie
Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes, kook ze beetgaar, laat ze uitlekken en afkoelen.
Maak de bloemkool schoon en verdeel deze in kleine roosjes. Snijd de kalkoenfilet in smalle reepjes.
Verhit de olie en bak hierin de reepjes kalkoenfilet om en om bruin. Neem ze uit de pan en voeg de bloemkoolroosjes en komijnzaadjes toe. Roerbak de bloemkool 2 – 3 minuten en doe de kalkoen terug in de pan. Doe een deksel op de pan en laat de kalkoen en bloemkool op een laag vuur circa 5 minuten garen. Voeg de aardappelblokjes toe en de overige specerijen met zout en peper naar smaak. Schep goed om zodat alle ingrediënten goed met de smaakstoffen in aanraking komen en serveer direct of geheel afgekoeld als een salade.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.