stomen

Bloemkoolcurry met kalkoenfilet

Receptinformatie

Hoofdgerecht
30-40 min

Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes, kook ze beetgaar, laat ze uitlekken en afkoelen.
Maak de bloemkool schoon en verdeel deze in kleine roosjes. Snijd de kalkoenfilet in smalle reepjes.
Verhit de olie en bak hierin de reepjes kalkoenfilet om en om bruin. Neem ze uit de pan en voeg de bloemkoolroosjes en komijnzaadjes toe. Roerbak de bloemkool 2 – 3 minuten en doe de kalkoen terug in de pan. Doe een deksel op de pan en laat de kalkoen en bloemkool op een laag vuur circa 5 minuten garen. Voeg de aardappelblokjes toe en de overige specerijen met zout en peper naar smaak. Schep goed om zodat alle ingrediënten goed met de smaakstoffen in aanraking komen en serveer direct of geheel afgekoeld als een salade.