Bloemkool met groene tagliatelle
Receptinformatie
Maak de bloemkool schoon en verdeel hem in roosjes. Kook de tagliatelle in ruim kokend water met zout bijtgaar en laat deze uitlekken. Pel de uien en snipper ze fijn. Verhit de olie en fruit de ui zachtjes aan. Voeg de pijnboompitten en krenten toe en bak deze mee met de ui. Schenk de wijn erbij, roer goed en laat de wijn, onafgedekt circa 5 minuten inkoken. Doe de roosjes bloemkool met de goed uitgelekte, kleiner gesneden ansjovis of sardientjes en de fijngeknipte basilicum in de saus en kook ze bijtgaar. Breng op smaak met peper. Serveer de tagliatelle met de bloemkoolsaus en een schaaltje geraspte kaas.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.