Bloemkool met ei en feta
Receptinformatie
Maak de bloemkool schoon en verdeel hem in roosjes. Verhit de olie, voeg de knoflook en bloemkool toe, schep goed om en laat, afgedekt, 2-3 minuten zachtjes smoren. Schenk de bouillon erbij en kook de bloemkool beetgaar in 8-11 minuten. Giet de groente af, bewaar de bouillon. Pel de eieren, hak ze fijn, brokkel de feta en strooi dit mengsel over de bloemkool. Voeg het citroensap en de boter toe aan de bouillon en schenk deze de bloemkool (of geef het apart voor over de rijst).
Lekker met zilvervlies of meergranenrijst of met een aardappelsalade.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.