Biefstuk met roergebakken paddenstoelen
Receptinformatie
Bestrooi de biefstuk met zout en peper en bak hem op uw eigen manier. Neem hem uit de pan en houd hem warm in dubbelgevouwen aluminiumfolie. Borstel de paddestoelen schoon, snijd grote exemplaren wat kleiner. Voeg zonodig nog iets boter en roerbak de paddestoelen 2 – 3 minuten op hoog vuur. Bestrooi ze met Provencaalse kruiden en serveer ze bij de in plakken gesneden biefstuk.
Variatie
- Maak een saus door bij de paddestoelen een scheutje cognac of sherry te schenken en eventueel 1 dl room culinair.
- Serveer de saus zodra deze warm is.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.