stomen

Bami goreng met tahoe en pinda’s

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Ingrediënten

Stap voor stap koken

Voorbereiding:
Breng in een waterkoker 11/2 liter water aan de kook.

Bereiding:
Leg de mienestjes in een kookpan, schenk het kokende water erop, roer om en breng het water opnieuw aan de kook. Kook de mie gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stort de mie in een vergiet (vang 1 dl kookwater op) en spoel het koud onder stromend koud water.

Verhit in een wok de olie en roerbak hierin de tofublokjes en groentemix 5 minuten. Roer de kruidenmix erbij en roerbak 2 minuten.

Los de pindakaas op in het kookwater en schenk dit bij het roerbakgerecht. Schep de mie erbij en roerbak het gerecht nog 3 minuten. Schep op het laatst de seroendeng en pinda’s door de bami goreng.