Bagel met ijsbergsla, troscherrytomaat en gerookte zalm
Receptinformatie
Neem twee mooie bladeren van de krop ijsbergsla en snijd de rest van de krop in repen. Was en droog de troscherrytomaten en halveer ze. Leg de gesneden ijsbergsla met een paar troscherrytomaten op een bordje. Snijd de bagel overlangs middendoor, leg de helften op het bordje en besmeer de bagel met roomkaas. Leg er een blad ijsbergsla, een plak gerookte zalm en gehalveerde troscherrytomaten op. Bestrooi met fijngeknipte dille of bieslook, zout en peper.
Druppel wat olijfolie op de sla en tomaten.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.