stomen

Auberginesalade met tomaten en paprika

Receptinformatie

Bijgerecht
Meer dan 60 min

Aubergines schillen en in blokjes verdelen. Dan 5 minuten in kokend water met zout verhitten en laten uitlekken. Tomaten in kokend water dompelen, vel verwijderen en de vruchten in plakjes snijden. Paprika's halveren, van zaden en zaadlijsten ontdoen en de vruchtwand in dunne reepjes snijden. Uien schillen en met behulp van een komkommerschaaf in plakjes schaven. De gevulde olijven in plakjes snijden. Alle ingrediënten met zout en peper bestrooien en in een slabak leggen. Saus bereiden door olie, azijn, tomatenpuree en ui goed te vermengen en op smaak te brengen met mosterd, zout, peper en een paar druppels tabasco. De saus over de ingrediënten in de slabak gieten, luchtig mengen en 1 uur laten trekken.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge