stomen

Auberginecurry met naan

Receptinformatie

Hoofdgerecht
20-30 min

Verwarm de oven voor op 225°C. Snipper de ui. Snijd de steel en aanzet van de aubergine. Snijd het vruchtvlees in blokken. Halveer de groene paprika, verwijder steel en zaadlijsten, snijd het vruchtvlees in grote vierkante stukken. Snijd de pruimtomaten in vieren.
Verhit in een kleine braadpan de boter of margarine. Fruit hierin de ui goudbruin. Schep de aubergine en paprika in de pan, knijp de knoflookteen erboven uit. Bak de groente onder af en toe omscheppen 5 minuten. Voeg de tomaatstukken en de kerriesaus toe, breng het geheel aan de kook, leg het deksel op de pan en stoof het gerecht nog 10 minuten. Bak de broden op de bakplaat onderin de voorverwarmde oven in 4 minuten goudbruin en gaar. Snijd ze als een envelop open en vul ze met de curry.