stomen

Anti-pasti van Enoki met rucola en parmaham

Receptinformatie

10-20 min

Ingrediënten

Stap voor stap koken

1. Snijd van de onderzijde van de bundeltjes paddenstoelen een stukje af. Verdeel elk bundeltje in vieren zodat er in totaal 8 kleine bundeltjes ontstaan en bestrooi ze met zout en peper.
2. Was indien nodig de rucolablaadjes en dep ze droog.
3. Leg op het begin van elke plak Parmaham wat rucolablaadjes en een mini bundeltje paddenstoelen. Rol de plakken ham over de padddenstoelenvulling op.
4. Snijd de tomaat in kwarten, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Roer in een kom de olijfolie, balsamico azijn, tomatenblokjes, pijnboompitten, zout en peper door elkaar tot een dressing. Schep de dressing over de parmahamrolletjes en serveer de borrelhapjes op bordjes met een mes en vork.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge