Andijviestamppot met champignons en blauwe kaas
Receptinformatie
Voorbereiden:
Snipper de sjalotjes fijn. Pluk de tijmblaadjes af.
Bereiden:
Zet de aardappels op met water en kook ze, volgens de aanwijzingen op de verpakking, verder gaar.
Verhit in een steelpan de olie en bak hierin de sjalotjes en champignons 5 minuten. Voeg de tijm toe en knijp de knoflook er boven uit.
Giet de aardappels af, schep de mascarpone erbij en laat deze smelten. Stamp de aardappels tot een grove puree. Schep de andijvie op de puree, verkruimel de blauwe kaas erop en schep het champignonmengsel er op. Schep alles luchtig om en klaar is deze heerlijke andijviestamppot.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.