stomen

Andijviesalade met mango en bosui, bij geroosterde vis

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 225°C.
Halveer de peper, verwijder steel en zaadlijsten, snipper het vruchtvlees.
Snijd of knip de limoenblaadjes in smalle reepjes.
Hak de knoflookteen fijn.
Haal de andijviebladeren los, laat de kleine blaadjes heel, snijd de grotere in fijne repen.
Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit af en snijd het vervolgens in reepjes.
Snijd de bosuitjes in smalle ringen.

Bereiding:
Bestrooi de visfilets met zout en peper naar smaak.

Vermeng de olie met pepersnippers, limoenblad en knoflook en bestrijk de visfilets hiermee.

Verhit een roosterpan droog voor op halfhoog vuur. Rooster hierin de visfilets aan beide kanten 3 minuten, zodat ze net gaar zijn.

Bak de naan volgens de aanwijzingen op de verpakking in de voorverwarmde oven.

Meng de andijvie met mango, bosui en dressing.

Serveer de geroosterde vis met andijviesalade en naan.