Aardappelpuree met salie
Receptinformatie
Kook de aardappels gaar. Bak ondertussen in een braadpan de spekreepjes uit. Voeg de fijngesnipperde ui toe en fruit de ui glazig en goudbruin. Knip het blad van de takjes salie fijn. Giet de aardappels af. Schenk er de melk bij, voeg de mascarpone toe en breng de melk aan de kook. Stamp de aardappels fijn en wrijf de puree door een zeef of maak de puree glad met de staafmixer. Roer de salieblaadjes bij de spekjes met uitjes en schep dit door de aardappelpuree. Lekker bij winterse stoofvleesgerechten, bijvoorbeeld goulash.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.