stomen

Aardappelpannetje met spruitjes en kip

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiden:
Boen de krieltjes schoon en kook ze 10 minuten voor.

Maak de spruitjes schoon, halveer grote spruitjes. Snijd de sjalotjes in vieren. Snijd de kipsaucijsjes in stukjes van 3 cm. Maak de kippenlevertjes schoon en halveer ze.

Bereiden:
Verhit in een braadpan de boter en bak hierin de kipsaucijsjes, kippenlevertjes al omscheppend 5 minuten. Schep de krieltjes en sjalotjes erbij en bak het mengsel onder regelmatig omscheppen 10 minuten. Voeg na 5 minuten de spruitjes toe. Let er op, dat de krieltjes gaar zijn, roerbak eventueel wat langer. Beng het gerecht op smaak met zout en peper. Knip wat rucolakers af en schep deze van het vuur af door het gerecht.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge