Aardappelkomkommersalade met gerookte vis
Receptinformatie
Voorbereiding:
Breng in een waterkoker 1/4 liter water aan de kook. Snijd de komkommer in blokjes, ter grootte van de aardappelblokjes.
Snijd de radijsjes in 2 mm dikke plakjes en snijd de plakjes in reepjes. Knip de bieslook in 1 cm lange stukjes.
Snijd de gerookte zalmforel in vierkantjes van 2 cm. Snijd de palingfilet in kleine stukjes.
Bereiding:
Leg de aardappelblokjes in een kookpan, schenk het kokende water erop en breng het opnieuw aan de kook. Kook de aardappelblokjes in 10 minuten gaar, stort ze in een vergiet en spoel ze koud onder koud stromend water.
Meng de aardappelblokjes met de visstukjes, dressing en helft van de bieslook.
Verdeel de gemengde slablaadjes over 2 borden. Schep de vissalade erop en strooi de komkommerblokjes en radijsreepjes en de rest van de bieslook er over.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.