stomen

Aardappelkomkommersalade met gerookte vis

Receptinformatie

Salade
10-20 min

Voorbereiding:

Breng in een waterkoker 1/4 liter water aan de kook. Snijd de komkommer in blokjes, ter grootte van de aardappelblokjes.

Snijd de radijsjes in 2 mm dikke plakjes en snijd de plakjes in reepjes. Knip de bieslook in 1 cm lange stukjes.

Snijd de gerookte zalmforel in vierkantjes van 2 cm. Snijd de palingfilet in kleine stukjes.

Bereiding:

Leg de aardappelblokjes in een kookpan, schenk het kokende water erop en breng het opnieuw aan de kook. Kook de aardappelblokjes in 10 minuten gaar, stort ze in een vergiet en spoel ze koud onder koud stromend water.

Meng de aardappelblokjes met de visstukjes, dressing en helft van de bieslook.

Verdeel de gemengde slablaadjes over 2 borden. Schep de vissalade erop en strooi de komkommerblokjes en radijsreepjes en de rest van de bieslook er over.