Aardappel-wortelrosti met kaas
Receptinformatie
Hoofdgerecht
20-30 min
Voorbereiding:Verhit de oven voor op 200°C. Vet een ovenschaal in met boter.
Snipper de ui.
Schil de aardappels en rasp ze op de grove rasp.
Schil de winterwortel(s) en rasp ze op de grove rasp.
Klop de eieren los met wat zout en peper naar smaak.
Bereiding:Verhit de rest van de boter in een koekenpan en fruit de uisnippers hierin glazig. Meng in een kom de geraspte aardappel en wortel met de gefruite ui, het broodkruim, de helft van de geraspte kaas, de Italiaanse kruiden en de losgeklopte eieren. Schep dit in de ovenschaal. Strooi de rest van de kaas en het sesamzaad erover en bak het gerecht in 25 minuten goudbruin en gaar.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.