stomen

Aardappel-groentesalade met eieren en pindadressing

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding:
Snijd de komkommer in 3 mm dikke halve plakjes.

Bereiding:
Zet de eieren op in koud water, breng het water aan de kook en kook de eieren 7 minuten. Laat ze schrikken en pel ze.

Zet de aardappelballetjes op met 3-4 dl water, breng het water aan de kook en kook de aardappelballetjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Strooi na 5 minuten de groentemix op de aardappeltjes, dek de pan af en kook aardappeltjes en groente samen gaar. Stort aardappeltjes en groente in een vergiet en laat het uitlekken. Het mag wat afkoelen.

Was de taugé.

Warm de satésaus op volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Halveer de eieren en schik ze langs de rand van een schaal. Schep de komkommerplakjes door het aardappel-groentemengsel en schep het in het midden van de schaal. Strooi de taugé en de kroepoek erover. Lepel de helft van de pindasaus over het aardappel-groentemengsel, serveer de rest er apart bij.