Puntpaprika met geitenkaas

Hoofdgerecht
10-20 min
4 personen

Boodschappenlijstje

  • 4 rode puntpaprikas
  • 250 gram zachte geitenkaas
  • olijfolie
  • zout en peper
  • basilicum

Bereiden

Verwarm de grill voor. Halveer de puntpaprika’s in de lengte, laat de stelen eraan. Verwijder zaad en zaadlijsten. Neem een, met olijfolie ingevette, hittebestendige schaal en leg de paprikahelften erop. Bedruppel de paprika’s licht met olijfolie. Breng op smaak met zout, peper, fijn geknipte basilicum of oregano. Verdeel de geitenkaas in plakjes over de paprika’s en zet de schaal onder de hete grill tot de geitenkaas in ca. 5 minuten zacht wordt en goudbruin kleurt.

Wat vond jij van dit recept?

Wil jij hierover mee discussiëren? Klik op reageren om zelf jouw reactie achter te laten of om alle reacties te bekijken.