Puntpaprika met geitenkaas0 waarderingen

Puntpaprika met geitenkaas

  • Hoofdgerecht
  • Bereidingstijd: 10-20 min
  • 4 personen
Beoordeel dit recept

Verwarm de grill voor. Halveer de puntpaprika’s in de lengte, laat de stelen eraan. Verwijder zaad en zaadlijsten. Neem een, met olijfolie ingevette, hittebestendige schaal en leg de paprikahelften erop. Bedruppel de paprika’s licht met olijfolie. Breng op smaak met zout, peper, fijn geknipte basilicum of oregano. Verdeel de geitenkaas in plakjes over de paprika’s en zet de schaal onder de hete grill tot de geitenkaas in ca. 5 minuten zacht wordt en goudbruin kleurt.

VARIATIE TIP

Luxe tip: - Druppel wat truffelolie over het gerecht
Wat vind jij van deze pagina
  • (0)
  • (0)

Stel een vraag over de dit recept

Ingrediënten

  • 4 rode puntpaprikas
  • 250 gram zachte geitenkaas
  • olijfolie
  • zout en peper
  • basilicum